BABY SHOWER

                      Busques el baby shower dels teus somnis?

Ací, en somnis, t’ajudem a fer realitat el baby shower que tant desitges.

FOTOgrafieS D'ÀLBUM

17-2-2018

 

 

28-4-2021

7-12-2022

SERVEI DE MENÚ

Amb aquest servei t’oferim un conjunt de cuiners i cambrers disposats a realitzar un menú perfecte incloent els teus gustos i preferències. Si vols saber-ne més contacta’ns.

FOTÒGRAF AMB ÀLBUM DE FOTOS

Si vols recordar el teu event amb més il·lusió que mai, t’oferim un servei de fotografia on pots obtindre el teu propi àlbum de fotos formal. Si vols saber-ne més contacta’ns.

Uns amics ens van recomanar aquesta companyia i estem molt satisfets. Aquí, hem trobat tot el que desitjàvem. Ens han fet un àlbum de fotografies fantàstic. A més, el preu encaixava amb el nostre pressupost. Ha estat tot perfecte.

Carol i Arnau

13 abril 2020

Tot genial. Ens va costar molt trobar alguna companyia que ens ajude amb tot el que teníem pensat, i aquí, en Somnis, ens ha resultat molt fàcil trobar el que buscàvem. Tot sajustava amb el que volíem. Tot ha quedat espectacular.

Miquel i Silvia

14 febrer 2021

Al saber que Vicky estava embarassada voliem celebrar-ho a lo gran. No sabíem que fer, així que vam contractar a Somnis. Han sigut molt amables amb nosaltres. FIns i tot, havia professionals que ens facilitaven la comunicació, ja que encara no dominem el català.

Josh i Vicky

23 gener 2023

CatalanSpanish