CASAMENTS

Busques el casament dels teus somnis?

Ací, a Somnis t’ajudem a fer realitat el casament que tant desitges.

Algunes destinacions per Europa que hi pots triar:

París, França
Santorini, Grecia
Venecia, Italia
Wallberg, Alemanya

ESTÀNCIA EN HOTEL

A Somnis disposem d’hotels als llocs oferits anteriorment per tota Europa. Pots planificar amb nosaltres el teu viatge a més de tindre estància en hotel. Si vols saber-ne més contacta’ns.

SERVEI DE MENÚ

Amb aquest servei t’oferim un conjunt de cuiners i cambrers disposats a realitzar un menú perfecte incloent els teus gustos i preferències. Si vols saber-ne més contacta’ns.

FOTÒGRAF AMB ÀLBUM DE FOTOS

Si vols recordar el teu event amb més il·lusió que mai, t’oferim un servei de fotografia on pots obtindre el teu propi àlbum de fotos formal. Si vols saber-ne més contacta’ns.

SERVEI DE TRANSPORT

Disposem d’una gran varietat d’alquilers de transports per elegir com hi vols presentar-te al teu event. Si vols saber-ne més contacta’ns.

Estavem indecisos a l’hora d’organitzar el nostre casament, i amb les coordinadores tot va ser ràpid i original. No va faltar cap detall i a més, triaven el pressupost que més ens convenia per a que tot ixira bé. Molt agraïts!

 

Víctor i Alex

15 juliol 2021

Estem encantats amb les organitzadores, teniem un parell d’idees i amb elles tot va ser fàcil i ràpid. Molt bon servici.

 

 

Ryan i Daniela

20 desembre 2020

El casament va ser increïble, no ens esperèvem tanta orginalitat i formalitat. Estem desitjant tornar a confiar en Somnis i per suposat l’hem recomanat als amics. Un plaer creure en vosaltres!

 

Ibrahim i Salma

13 març 2022

Totes les imatges publicades són extretes de Pinterest

CatalanSpanish