COMUNIONS I BATEJOS

                         Busques  la comunió o el bateig dels teus somnis?

Ací, a Somnis t’ajudem a fer realitat les comunions i batejos que tant desitges.

 

FOTÒGRAF AMB ÀLBUM DE FOTOS

Si vols recordar el teu event amb més il·lusió que mai, t’oferim un servei de fotografia on pots obtindre el teu propi àlbum de fotos formal. Si vols saber-ne més contacta’ns.

SERVEI DE MENÚ

Amb aquest servei t’oferim un conjunt de cuiners i cambrers disposats a realitzar un menú perfecte incloent els teus gustos i preferències. Si vols saber-ne més contacta’ns.

SERVEI DE TRANSPORT

Disposem d’una gran varietat d’alquilers de transports per elegir com hi vols presentar-te al teu event. Si vols saber-ne més contacta’ns.

Estavem desesperades per batejar la nostra filla en quant ens enterarem de l’embaràs. Somnis ens va tractar genial i ens ajudà a fer-ho realitat.

 

Clàudia i Laura

6 març 2021

La nostra filla volia una temàtica rosa a la seua comunió i el seu desitg es va complir a la perfecció. Ella i els amics s’ho van passar genial a la festa de després amb els jocs que ens recomanaren ací. Molt contents d’haver-hi confiat en les vostres mans.

Paolo i Montse

25 juny 2022

Per nosaltres el bateig és un fet molt especial i estem encantants amb la manera d’organització de Somnis. De segur hi tornarem a confiar si es dona l’ocasió. Súper agraïts!

 

Carles i Miriam

12 agost 2022

Totes les imatges publicades són extretes de Pinterest.

CatalanSpanish